Welkom op de website van Hawk Remblokken. Dit is het beginpunt om uw remmen te upgraden naar een match die past bij uw gebruik. Of dit nu voor normaal straat gebruik, sportief straatgebruik of voor uw Pickup of SUV is, wij hebben altijd de juiste optie voor uw wensen.

Qua motorsport remvoeringen zijn wij het meest uitgebreid en heeft u in sommige gevallen wel 13 compound opties waar u uit kan kiezen waardoor het altijd bij uw wensen en gebruik aansluit. Wij hebben alle compounds (remvoeringen) individueel beschreven zodat u de verschillende mogelijkheden goed tegen elkaar kan afwegen. Niet zeker of de gekozen remvoering de juiste is, neem gerust contact met ons op en wij zullen u adviseren op basis van onze jarenlange ervaring. Emailen of Bellen heeft de voorkeur, maar voor een snelle vraag kunt u ook de chat gebruiken.

Wij wensen u veel shop plezier en als we u ergens mee kunnen helpen dan horen we het graag.

Buitenlands bedrijf met een BTW nummer ? Onze website heeft een ingebouwde check, indien u het BTW nummers ook in uw account invult dan kunt u zonder de BTW bestellen. Let op het adres van het BTW nummer en afleveradres moet wel identiek zijn

Hawk-remblokken.nl is een officiele importeur voor Nederland van Hawk Performance remblokken uit Amerika en is een onderdeel van Fine Line Imports.
Website Fabrikant: www.hawkperformance.com

Gratis verzenden is uitsluitend op remblokken, besteld u alleen remolie worden er wel verzendkosten berekend zoals ook in het artikel vermeld staat.

Meeste voorkomende uit voorraad leverbaar
Voor particulier & bedrijf
Veilig online betalen
Top kwaliteit voor circuit en straat
Bij twijfel over de juiste compound of model BEL: 036 84 84 208 of gebruik onze chat functie