Retourneren & Ruilen

Retourneren:

Indien u iets bij ons besteld heeft, dan heeft u vanaf de dag van ontvangst 14 dagen bedenktijd. Binnen die tijd kunt u, zonder opgaaf van reden, afzien van de koop.                                                

Maar voor een retour gelden wel een aantal regels:

De retour moet per email aan ons gemeld worden (info@hawk-remblokken.nl) zonder een aanmelding nemen wij de retour niet in ontvangst en geven wij retour afzender.

  • Het item(s) mag niet gebruikt zijn, en moeten in de originele verpakking terug. 
  • De kosten van het retour zenden zijn ten alle tijden voor de klant.
  • Zorg voor een goede verpakking bij het terug zenden, het item moet altijd voorzien zijn van een over-verpakking (zoals wij het ook aanleveren), het product mag niet bestickerd worden met een verzendlabel ! Indien de zending niet goed verpakt is en beschadigd bij ons aankomt nemen wij het niet retour. Zorg dus dat het goed verpakt is en dat het niet door de hele doos kan slingeren. Eventuele kosten voor het wederom terug sturen zijn voor kosten van de klant.
  • Alle Motorsport voeringen zijn uitgesloten van het retour recht.

Ruilen:

Alvorens u een bestelling doet vragen wij aan u om ten alle tijden de afbeelding en de afmetingen te controleren om zodoende foutieve orders te voorkomen. Het is van belang dat u onze auto selectie hulp gebruikt. Deze is gebaseerd op de informatie aangeleverd door de fabrikanten. In sommige gevallen is er een conversie gedaan bv GTI remmen op een non GTI model, in dit geval moet u altijd kiezen voor de auto waar de remmen vanaf komen, anders koopt u de verkeerde remblokken.

Het kan voorkomen dat er op uw auto meerdere mogelijkheden zijn, (bv een upgrade rem pakket van brembo) indien u in dat geval de verkeerde remblokken besteld kunnen wij ze voor u omruilen.

De kosten van het retour sturen zijn dan wel voor uw eigen rekening, de retour moet dan tevens bij ons aangemeld zijn. Het kan voorkomen dat de andere blokken besteld moeten worden en dus een levertijd hebben, daar informeren wij u dan ook over. Indien u akkoord gaat en er opnieuw besteld is kan u het hierna niet meer annuleren.