Uitleg Remvoeringen

Om het u makkelijk te maken hebben wij een overzicht gemaakt met alle remblok voeringen. Er is een onderscheidt gemaakt in remblokken voor straat gebruik en circuit gebruik, hieronder staan de verschillende remvoeringen.

Het is van groot belang om de juiste remvoering te kiezen voor uw gebruik, verkeerde remblokken kunnen ergernis opleveren en/of remproblemen. Indien u niet weet welke voering het beste voor uw gebruik is neem dan aub contact met ons op, wij kunnen u dan voorzien van een gedegen advies door onze jarenlange ervaring met dit merk.

De data van de remblokken is gebaseerd op de OEM remmen, er behoeven dus geen aanpassingen te worden gedaan om deze remblokken te gebruiken. Soms heeft men een remconversie gedaan, bv Porsche remklauwen op een Golf GTI, dan heeft u dus geen GTI remblokken nodig maar moet u bij het model kijken waar de remklauwen vanaf komen.(indien u dit niet weet, email ons dan met een foto van het remblok met de hoogte en breedte, dan helpen wij u verder)

Uiteraard zijn er wel een aantal favoriete voeringen, die het meest verkocht worden:

  • Straat remblokken: HPS 5.0 voor de stevige rijder, HPS of Performance Ceramic voor algemeen straat gebruik.
  • Truck en SUV: LTS voor voertuigen tot 2500kg, Superduty voor voertuigen over 2500kg of die met grote regelmaat zware aanhangers vervoeren.
  • Circuit remblokken: Blue9012 (licht gewicht auto's), HT-10 meest verkochte circuit voering en DTC60 of DTC70 voor de DieHard Circuit rijder (GT4 klasse)

Hieronder kunt u klikken op de FAQ Straat of Motorsport Remblokken, daar vindt u uitgebreidere hulp met het bepalen van de juiste remvoering. Er is ook een pagina met veelvoorkomende remproblemen.